Video: Tuomareilta uskomaton jäätyminen – Ottawa pelasi 10 sekuntia kuudella pelaajalla eikä saanut jäähyä

Ottawa Senators / Pallomeri.net

Ottawa Senators selvisi väärästä vaihdosta ilman seuraamuksia, kun tuomaristo missasi, että jäällä oli ylimääräinen kenttäpelaaja.

Väärä vaihto on asia, jonka linjatuomari yleensä noteraa nanosekunneissa. Joskus harvoin kentälle väärään aikaan hypännyt pelaaja ehtii hyppäämään takaisin vaihtoon ennen kuin vahinko tapahtuu, mutta se on todella harvinaista, että väärästä vaihdosta selviää jäähyttä.

Vielä harvinaisempaa on se, että tapahtuu räikeä väärä vaihto, jossa ei ole minkäänlaista tulkinnanvaraa ja josta rikkova joukkue silti selviää ilman jäähyä.

Sellainen ihme nähtiin Ottawa Senatorsin ja Toronto Maple Leafsin välisessä ottelussa, kun Senatorsilla oli avauserän puolivälissä aivan päivänselvästi kuusi kenttäpelaajaa jäällä, mutta pilli ei soinut.

Pelaajat vielä luistelivat linjatuomarin näkökenttään samanaikaisesti, mutta pilli ei soinut. Eikä se soinut tästä syystä vielä 10 sekunnin päästäkään, kun kiekko päätyi Senators-vahdin haltuun ja peli puhallettiin poikki. Näin ollen Senatorsin kuusikko sai luistella vaihtoon kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Senators hävisi pelin lopulta jatkoajalla maalein 3-2.

Ottawa Senators selvisi kuin ihmeen kaupalla ilman jäähyä, sillä väärä vaihto ehti olla 10 sekunnin ajan päällä:

Katso myös: Video: Ei ole todellista – Toronto-veskari Jack Campbell antoi kaksi lahjamaalia kiekkoseikkailuillaan


Joukkueet: