Järkyttävä volttisarja – Ott Tänak ajoi rajusti ulos Viron rallissa

Ott Tänak

Viron rallissa nähtiin pelottava hetki, kun Ott Tänak ajoi ulos ja hänen autonsa heitti rajun volttisarjan matkalla metsään.

Ott Tänakin ja kartanlukija Martin Järveojan matka Viron rallissa päättyi pelottavaan ulosajoon. Tänakin oli tarkoitus kerätä kisavauhtisia kilometrejä viikon päästä ajettavaa Latvian MM-rallia varten, mutta nyt testikilometrit jäivät ainoastaan haaveeksi.

Tänakin auto kippasi kurvin jälkeisessä mäessä nurin ja lensi todella raisun volttisarjan kautta metsään. Tänakin talli vahvisti, että kuljettajakaksikko oli kunnossa rytäkän jälkeen, mutta heidät vietiin varmuuden vuoksi tarkistettaviksi paikalliseen sairaalaan. Viron rallin ulosajossa oli onneakin mukana. Mikäli auto olisi osunut tietä reunustaviin puihin, jälki olisi voinut olla paljon pahempaa.

Mainos alkaa:

– Meillä oli onnettomuus päivän avauserikoiskokeella. Meidät vietiin tarkastettavaksi Tarton sairaalaan. Sekä minä että Martin olemme ok. Valitettavasti emme pysty jatkamaan rallia, sillä auton korjaamisessa riittää tekemistä, Tänak viestitti X-tilillään.

Ott Tänak ajaa rajusti ulos Viron rallissa:

Katso myös: Älyvapaa maailmanennätys – Eric Booker joi lähes neljä litraa limua 21 sekunnissa


Pelaajat: