Ossi Väänänen paljasti tulokaskaudeltaan nolon episodin NHL-legendan kanssa – ”You’re f***ed up, kid!”

Ossi Väänänen paljasti tulokaskaudeltaan nolon episodin NHL-legendan kanssa – ”You’re f***ed up, kid!”

Entinen NHL-pakki Ossi Väänänen vieraili Kimanttia-podcastissa ja paljasti todella hämmentävän sekä nolon kohtaamisen NHL-legenda kanssa.

Kelpo NHL-uran luutinut peruspakki Ossi Väänänen muisteli uraansa tuoreessa Kimanttia-podcastin jaksossa yhdessä ohjelman isäntien selostaja Antti Mäkisen ja pelaajalegenda Kimmo Timosen kanssa.

Kaikkein hämmästyttävin tarina liittyi NHL-legenda Jeremy Roenickiin, jonka kanssa Väänänen pelasi Phoenix Coyotesissa tulokaskaudellaan 2000–2001.

Heidän välillään sattui perin hämmentävä ja nolo tapaus, jonka paljastamista Väänänen selvästi aluksi empi.

– Tää on ehkä vähän kyseenalainen…tiedättekö, kun vaikka nuori lapsi menee tilanteeseen ja on vähän hämillään eikä tiedä mitä tehdä, niin se saattaa muksauttaa itseään päähän, että tekisi jotain. Niin mulla oli vähän samanlainen tilanne Roenickin kanssa, Väänänen pohjusti ennen vauhtiin pääsemistään.

Väänänen kertoi päätyneensä Roenickin kanssa kaksin suihkuun Coyotesin harjoituspelin jälkeen Denverissä. Tilanne sai tuolloin parikymppisen ja NHL-paikkaa jahdanneen Väänäsen.

– Mä en oikein tiedä miten mä oon tai mitä mä sanon… Mua kaduttaa, kun mä kerron tätä… Mutta kumminkin, minä ja Roenick suihkussa, mä katon Roenickia, se katsoo mua, ja mä en tiedä mistä mulle tuli mieleen, mut sit mä kysyn siltä, että ”Hey, you wanna see the bomb?”, Väänänen jatkoi.

Roenick oli tilanteessa katsonut häntä ihmeissään ja nyökännyt haluavansa nähdä ”pommin”. Väänänen tarkoitti sillä lasten leikeistä tuttuun temppuun, jossa pidetään peniksen päästä kiinni ja virtsataan. Ja kun ote hellitetään, virtsa – kuten Väänänen asian ilmaisee – ”vähän niinkuin räjähtää”.

– Mä en tiedä miks mä sen tein, mä en oo ylpeä tästä, mut mä kummiskin tein. Ja Roenick seuraa koko tän operaation, ja sitten kun se on ohi, se kattoo mua, pyörittää vähän päätään ja sanoo ”You’re fucked up. kid!”

Väänänen totesi voivansa jo nauraa tapaukselle nyt, kun siitä on kulunut 20 vuotta.

Tsekkaa myös: Video: Chase Elliott jyrättiin ulos radalta NASCAR-kisassa – kolaroijalle lähti selkeä ja tyly palaute

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut