Video: Osnabrück-pakki tunaroi koomisesti – alimpana miehenä varma sijoitus omaan reppuun

Lukas Gugganig Osnabrück / Pallomeri.net

Osnabrück-pakki Lukas Gugganig viimeisteli molempiin päihin ottelussa Kieliä vastaan. Gugganigin oma maali syntyi varsin koomisella tavalla.

Vfl Osnabrück oli tiukassa iskussa sunnuntain 2. Bundesliigan kierroksella, kun vierailulle saapunut Kiel jäi pahasti jalkoihin maalein 4-1. Ottelun hahmo oli Osnabrückin puolustaja Lukas Gugganig, joka onnistui melko harvinaisessa tempussa. Hän nimittäin viimeisteli ottelussa molempiin päihin.

Ensin 51. minuutilla Gugganig ampui pilkulta kotijoukkueen johtolukemiksi 3-0, mutta 78. minuutilla hän tuli ilmeisesti katumapäälle ja tasoitti puntteja pistämällä pallon omaan häkkiin.

Maali syntyi varsin koomisella tavalla, kun Osnabrückin puolustaja ensin toheloi Kielin pitkän syötön suoraan heidän hyökkääjänsä juoksulinjalle. Kiel-hyökkääjä rynni kohti palloa, kuten teki myös Osnabrückin maalivahti.

Mainos alkaa

Kiel-hyökkääjä ohitti maalivahdin pallon kanssa, mutta sen jälkeen paikalle ehti Gugganig, joka riisti pallon, mutta heti seuraavaksi hän teki jotain odottamatonta ja sijoitti pallon tyhjänä ammottavaan omaan maaliin.

Tämän jälkeen Gugganig lensi rähmälleen ja jäi kentän pintaan viittilöimään tuomarin suuntaan. Hidastuskuvista näkee, että Kiel-hyökkääjän jalka osuu hieman Gugganigin jalkaan, mutta kuvat myös osoittavat sen, että Gugganigin potku oli tarpeeksi voimakas, jotta pallo olisi mennyt maaliin ilman hänen kaatumistaankin.

Osnabrück voitti ottelun lopulta maalein 4-1.

Osnabrück-pakki Lukas Gugganig viimeistelee koomisesti omiin:

Katso myös: Video: Joel Pohjanpalo maalasi röyhkeällä yksilösuorituksella – HSV hukkasi jälleen johtonsa loppuhetkillä