Käsittämätön episodi – KooKoo-vahti Oskari Setänen yritti tehdä maalia, mutta tekikin oman maalin, joka hylättiin

Oskari Setänen KooKoo

KooKoo:n maalivahti Oskari Setänen yritti tehdä maalia Pelicansia vastaan, mutta kiekko päätyikin omaan maaliin, joskaan ei hyväksytysti.

KooKoo voitti Pelicansin kotonaan Kouvolassa Liigan lauantain kierroksella selvästi maalein 4-0, mutta ottelu piti selvänpuoleisista lukemistaan huolimatta sisällään myös yhden erittäin epäselvän tilanteen.

Tämä nähtiin kolmannessa erässä, kun Pelicans lähti vielä neljän maalin tappioasemassakin hakemaan kavennusta pelaamalla ylivoimalla ilman maalivahtia. Kyseinen asetelma avasi KooKoo-vahti Oskari Setäselle mahdollisuuden tavoitella veskarin unelmaa, eli maalin tekemistä.

Setänen lähti laukomaan, mutta laukaus ei lähtenyt aivan kuten piti. Veto osui karvaamaan tullutta Pelicansin Jonas Enlundia päin ja kimposikin siitä KooKoo:n maaliin.

Näin hetken aikaa ehti vaikuttaa siltä, että Setänen olisi rikkonut nollapelinsä hämmästyttävän nololla omalla maalilla. Pienen palaverin jälkeen ottelun päätuomarit kuitenkin päättivät vielä tehdä videotarkistuksen, joka osoittautui Setäsen kannalta suosiolliseksi. Pelicans ei saanut tilanteesta illan avausmaaliaan, sillä Enlund laittoi kätensä tielle, kun Setänen laukoi ja näin hänen tulkittiin pistäneen kiekon maalin kädellään.

KooKoo:n maalivahti Oskari Setänen yrittää tehdä maalia, mutta tilanteesta kehkeytyy todella erikoinen episodi:

Setänen kommentoi tapahtunutta MTV-selostaja Jani Alkion haastattelussa:

Katso myös: Dallas Stars järjesti upean yllätyksen näkökykynsä menettävälle 17-vuotiaalle suomalaisjunnulle


Pelaajat:
Joukkueet: