Video: Oskari Setänen laittoi Puljujärven vetoon älyttömän tv-lisän – Pulju kuittasi välittömästi

Oskari Setänen Jesse Puljujärvi - pallomeri.net

Maalivahti Oskari Setänen vastasi yhdestä Liiga-kauden koomisimmista suorituksista, kun hänen edustamansa Lukko oli saanut vieraakseen Kärpät.

Ottelu lähestyi puoliväliään, kun vieraiden kultakypärä Jesse Puljujärvi pääsi Setäsen kanssa nokikkain, mutta Lukko-veskari vei pidemmän korren ja nappasi vedon kiinni räpylällään.

Tämän jälkeen saatiin kuitenkin kokea todella koomisia hetkiä, sillä Setänen löi päälle vielä todellisen tv-lisän heittäen itsensä täysin tarpeettoman korostetusti jään pintaan. ”Pulju” kävikin kuittaamassa miehelle tilanteesta välittömästi.

Setänen pääsi Lukon 3-1-voittoon päättyneen ottelun jälkeen selittämään ”tekoaan” Telian haastatteluun.

Mainos alkaa

– Toi Pulju saa sen verran media-aikaa et ajattelin, että ite ei oo tullu sitä niin paljoa saatua, että jos Puljulta ottaa jonkun hienon, niin sit vois iteki päästä johonkin pieneen haastatteluun. Näköjään onnistu!

Voitto oli hurjassa vireessä olevalle raumalaisryhmälle jo kuudes perättäinen. Setänen hääri perjantain voiton takuumiehenä, sillä tv-lisä-suorituksen lisäksi hänelle kirjattiin 29 torjuntaa. Matsin tarkemmat tilastot voit tsekata Liigan sivuilta.

Oskari Setänen laittoi show’n pystyyn:

Perjantaina nähtiin myös hieman ikävämpiä hetkiä, kun Sportin Turo Asplund taklasi karmealla tavalla KalPan Miikka Pitkästä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,