Video: Oskar Sundqvist ajoi John Gibsonin kylmäksi – NHL mätkäisi maksimisakot

Oskar Sundqvist John Gibson - Pallomeri.net

St. Louis Bluesin Oskar Sundqvist asetettiin kurinpitokäsittelyyn viikonloppuna nähdyn taklauksen johdosta. Niitin kohteeksi joutui Anaheim Ducksin maalivahti John Gibson.

NHL käsitteli tapauksen sunnuntaina ja päätti, että itse ottelussa saadut kahden minuutin rangaistukset ryntäyksestä sekä väkivaltaisuudesta riittivät pelillisiksi tuomioiksi. Tämän päälle ruotsalaishyökkääjälle mätkäistiin noin 7400 dollarin sakot, mikä on suurin työehtosopimuksen sallima summa.

St. Louisin ja Anaheimin välinen ottelu oli puolivälissä, kun Gibson meni maalin taakse pysäyttämään rännikiekkoa ja tilanteeseen tullut Sundqvist jyräsi Ducks-veskarin tylysti kumoon.

Tilannetta seurasi pienimuotoinen rähinä, josta jäähyboxiin Sundqvistin lisäksi joutui myös ensimmäisenä muilutusta antamaan tullut Nicolas Deslauriers, jolle tuomittiin kaksiminuuttinen väkivaltaisuudesta.

Viime kevään Stanley Cupin finaalisarjan aikana Sundqvistilta nähtiin niin ikään kyseenalainen taklaus, ja tuolloin ruotsalaiselle tuomittiin yhden ottelun pelikielto.

Oskar Sundqvist ajoi John Gibsonin:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: