Video: Huikeaa draamaa MLS:n playoffeissa – Orlando-vahti ajettiin ulos kesken rankkarikisan, toppari torjui voiton

Orlando City - NY City FC MLS-playoffit / Pallomeri.net

Orlando Cityn ja New York City FC:n välisestä MLS-playoffottelusta muodustui huikea ja dramaattinen näytelmä.

MLS:n playoffeissa elettiin draamaa aivan koko rahan edestä, kun Orlando City voitti New York City FC:n maalein 2-1 ja eteni liigan puolivälieriin.

Orlando joutui varsinaisella peliajalla alivoimalle, mutta taisteli läpi jatkoajan urhoollisesti ja sai vietyä pelin rankkareille.

Rangaistuspotkukilpailu eteni neljännen kierroksen tasoittavaan rankkariin Orlandon 1-0-johdossa, kunnes draaman kaari alkoi lähestyä huippuaan.

Mainos alkaa

Orlandon maalivahti Pedro Gallese näytti jo torjuvan joukkueelleen voiton otettuaan kiinni New Yorkin Valentin Castellanosin rankkarin, mutta videotarkistuksen jälkeen tuomari totesi, että Gallese oli liikkunut maaliviivalta liian aikaisin, ajoi hänet toisella keltaisella ulos ja komensi rankkarin uusittavaksi.

Tuomio oli kova, sillä Gallese ei puolta askelta pidemmälle liikahtanut. Tuomaristo oli kuitenkin armoton. Orlando yritti vaihtaa kakkosmaalivahti Brian Rowea peliin ja hän ehtikin jo astella maaliviivalle, kunnes paljastui, että Orlando oli jo käyttänyt kaikki vaihtonsa. Näin Orlando joutui laittamaan maaliin toppari Rodrigo Schlegelin.

Castellanos pisti pallon maaliin, mutta Orlando olisi voittanut, jos Nani olisi onnistunut viidennen kierroksen vedossaan. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, joten New York tasoitti ja ottelu venyi jatkolaukauksiin.

Tarina huipentui 7. kierroksella jolloin Schlegel vastoin kaikkien odotuksia nappasi torjunnan Gudmundur Thorarinssonin rankkarista. Kun Orlandon Benji Michel upotti omansa, niin Orlando pääsi juhlimaan jo äärimmäisen epätodennäköiseltä näyttänyttä voittoa.

Alla olevassa videossa on minuutin kooste tapahtumista, mutta koko dramaattinen rangaistuspotkukilpailu löytyy Youtubesta.

Orlando Cityn ja New York City FC:n välisen MLS-playoffmatsin rankkarikisan kooste:

Katso myös: Video: Petteri Forsell laukoi tajuttoman vaparimaalin Puolassa