Video: Onni onnettomuudessa – Orange County -pelurin jäätävä tunarointi muuttui näppärästi syötöksi

Avionne Flanagan Orange County SC / Pallomeri.net

USL Championshipissä nähtiin koominen maali, kun Orange County SC:n Avionne Flanaganin maalipaikan hukkaus muutti äkkiä muotoaan.

Los Angeles Galaxyn kakkosjoukkue ja Orange County SC jakoivat pisteet torstain USL Championship -kierroksella maalein 1-1, mutta vaikka peli ei ratkaisua saanutkaan, niin siihen sisältyi sentään varsin koominen käänne.

Tämä tapahtui jo 4. minuutilla, kun Orange Countyn vastahyökkäys tuotti ottelun avausmaalin. Koomiseksi sen teki tapa, jolla maalintekijä Ronaldo Damus pallon avopaikkaan sai.

Mainos alkaa

Hyökkäyksen varsinainen tahallaan pelattu maalipaikka näet avautui Avionne Flanaganille, joka oli pilkun tietämillä valmiina antamaan pallolle kyytiä. Sitten tapahtui jotain hyvin hämmentävää ja huvittavaa.

Flanagan näet ampui räikeästi pallosta ohi osuen siihen vain kantapäällään, jolloin pallo nousi ilmaan hänen selkänsä takana. Sen verran Flanaganin tumpelointi kuitenkin pisti palloon kierrettä, että hienosti tilannetta seurannut Damus pääsi painamaan pallon vastustamattomasti Galaxyn reppuun.

Orange County SC:n Avionne Flanagan ampuu koomisesti ohi pallosta, mutta moka muuttuikin mainioksi syötöksi:

Katso myös: Video: Cristiano Ronaldolta erikoista käytöstä – kapteeninnauha sai kyytiä tappion jälkeen