Huuhkajien Onni Valakari on kuuma nimi maailmalla – vain Ronaldoa ja Messiä haettu enemmän suositulla futissivustolla

Onni Valakari

Huuhkajien Onni Valakari nousi yhdessä illassa suosituksi nimeksi jalkapallopiireissä, kun nuorukainen oli upottamassa sensaatiomaisesti Ranskan maajoukkuetta.

Suomi järjesti uskomattoman paukun keskiviikkona, kun se kaatoi hallitsevan maailmanmestarin Ranskan vieraskentällä numeroin 2-0.

Huuhkajien maaleista vastasivat ensimmäistä kertaa miesten maajoukkueen mukana olleet Marcus Forss ja Onni Valakari. Nuorukaiset osuivat melko unohtumattomassa paikassa, sillä ottelu aiheutti maailmalla lukuisia otsikoita.

Ennakkoluulottomat suoritukset näkyivät myös kansainvälisesti suuren suosion keränneellä Transfermarkt-sivustolla. Nimittäin Valakarin pelaajaprofiili on tällä hetkellä sivuston kolmanneksi haetuin viimeisen 24 tunnin aikana. Edellä on ainoastaan Cristiano Ronaldo sekä Lionel Messi.

Tämä kertonee kaiken oleellisen siitä, miten merkittävän näkyvyyden suomalaispelaajat saivat keskiviikon voiton myötä. Varsinkin Ranskaa vastaan mainiosti onnistuneet nuorukaiset Forss ja Valakari ovat taatusti nostaneet osakkeitaan pelaajamarkkinoilla.