KOOVEE-vahdin upea torjunta meni hukkaan – Jokereiden Onni Lind teki maalin, joka paljastui vasta videolta

Patrik Hamrla KOOVEE (Onni Lind Jokerit)

Jokereiden Onni Lind teki Mestis-uransa avausmaalin ottelussa KooVeeta vastaan, mutta maalin syntyminen varmistui vasta videolta.

Tampereen KOOVEE kaatoi Helsingin Jokerit Mestiksen perjantain kierroksen huippuottelussa jatkoajalla maalein 3-2, mutta huomiota varasti ottelussa nähty Mestis-uran avausmaali, jonka tekijänä kunnostautui toisen polven Jokeri-hyökkääjä Onni Lind

Maalitilanne oli vain siitä erikoinen, että tekijäkään ei tiennyt tehneensä maalia. Lindin kova laukaus kolisi maaliraudoissa ja kiekko liikkui niin vinhaa vauhtia, ettei paljaalla silmällä ollut mahdollista sanoa minne veto lopulta osui.

Vasta videotarkistus paljasti, että Lindin kuti kajahti maalin katon takaosassa olevaan rautaan ja kimmahti siitä ulos.

– Maistuihan se hyvältä. Oli kiva saada tehtyä. Hieno maali myös, pitää itse kehua. En nähnyt sen käyneen maalissa. Luulin, että oli tolppa, ylärima ja ulos. Harmitti jo, kun kävi niin huono tuuri, mutta olikin maalissa, Lind totesi Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa.

Koska kukaan jäällä olleista ei nähnyt maalin syntyvän, jatkui peli vielä hetken aikaa normaalisti. Kiekko kimmahti suoraan Jokeri-pakki Jere Vertaselle, joka yritti viimeistellä, mutta KOOVEE:n maalivahti Patrik Hamrla sukelsi tielle ja teki upean torjunnan. Hamrlan pelastus olisi ollut varmasti yksi kauden komeimmista, mutta videotarkistus teki hänen syöksynsä täysin tarpeettomaksi.

Jokereiden Onni Lind ei tajunnut itsekään tehneensä maalin ja näin KooVeen Patrik Hamrlan upea torjunta menee aivan hukkaan:

Katso myös: Kaapo Kähkönen sai kovan iskun – omia joukkuekavereita ei paljoa kiinnostanut


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,