Englannissa nähtiin melkoinen “nyrkkeilyottelu” – OnlyFans- ja TikTok-tähtien matsi oli täyttä kohellusta

Wett (OnlyFans) vs Keeley (TikTok)

Englannissa ei varsinaisesti todistettu nyrkkeilyn tähtihetkiä, kun OnlyFans-tähti Astrid Wett kohtasi TikTok-tähti Keeley Colbranin.

Sheffieldissä todistettiin viikonloppuna erikoista nyrkkeilyottelua, kun OnlyFans-tähti Astrid Wett kohtasi TikTok-tähti Keeley Colbranin. Ottelu kun ei, yllättävää kyllä, ollut varsinaista nyrkkeilyn riemujuhlaa.

Wett ja Colbran ovat brittimedian mukaan entisiä ystäviä, mutta viikonloppuna he yrittivät ihan tosissaan lyödä toisiaan kehässä. Suurelta osin tämä kuitenkin jäi nimenomaan yritykseksi.

Otteluvideo osoittaa, että kummankin “ottelijan” nyrkkeilytekniikka oli kauniisti sanottuna hieman hakemista ja koko ottelu oli lähinnä epämääräistä koheltamista.

Wett kuitenkin hallitsi tapahtumia ja sai jokusen jabin perillekin. Yhtä kahden minuutin erää kauemmin näytelmä ei jatkunut, kun alakynteen jäänyt Colbran heitti pyyhkeen kehään.

Ikävä kyllä Wett ilmaisi ottelun päätyttyä olevansa valmis uusiin matseihin ainakin muita sometähtiä ja -vaikuttajia vastaan.

– Kuka tahansa naispuolinen vaikuttaja, joka haluaa ottaa haasteen vastaan, täällä minä olen, hän sanoi Sportbiblen haastattelussa.

OnlyFans-tähti Astrid Wett voitti TikTok-tähti Keeley Colbranin “nyrkkeilyottelussa”:

Katso myös: “Ainakin hän ilmestyi paikalle” – Shane van Gisbergen singahti oksentamaan suorasta tv-haastattelusta