Onko tässä Jokereiden uusi hallitus? Teemu Selänteen taustajoukkojen nimet julki

Jokereiden Jesse Joensuu Jokerit KHL Playoffs 2019 Joona Monto agenttifirma Janis Kalnins Jokerit Inside KHL / Pallomeri.net

Jokereiden paluuta Liigaan on odotettu kaudeksi 2023-2024, mutta viime viikot ovat olleet seuran fanien kannalta tuskaisen hiljaisia.

Nyt on saatu kuitenkin jälleen esimakua tulevasta, sillä kaupparekisteristä paljastuu mielenkiintoisia nimiä paluuseen liittyen. Naurava Narri Oy on nimensä mukaisesti varmasti taustalla uudessa tulemisessa ja se paljastuu myös yhtiön hallituksen nimilistasta, joka on päivitetty 10. elokuuta.

Nimittäin hallituksen puheenjohtajaksi on nimetty Jokerit-legenda Keijo Säilynoja, joka on vahvasti liitetty aikaisemminkin huhuissa yhdeksi mahdolliseksi keulakuvaksi. Tämän lisäksi yhtiön hallituksesta löytyvät Teemu Selänne sekä hänen asianhoitajansa Ari Lehto. Kolmikon täydentää sijoitusalalla työskentelevät Heikki Raulo ja Tomi Terho.

Yhtiön varajäseniksi on nimetty julkisuudessa yhtenä mahdollisena keulakuvana esitetty Jukka-Pekka Vuori sekä pääomasijoittaja Arto Martonen.

MTV Urheilun tietojen mukaan Selänteeltä odotetaan lähipäivinä tietoa Jokereiden tulevasta hallituspohjasta.


Joukkueet: