Video: Koominen jäätyminen One Pridessa – ottelija luuli erän päättyneen, varsinainen kongi pelasti

Alfons Ap One Pride MMA / Pallomeri.net

One Pride MMA:n otteluillassa nähtiin varsin koominen päätös erälle, kun Alfons Ap tulkitsi toimitsijoiden antaman merkin väärin.

Indonesialaisen vapaaottelupromootio One Pride MMA:n Fight Night 45 -ottelukortti käytiin lauantaina paikallista aikaa ja yksi illan loppupään otteluista piti sisällään varsin koomisen erän päätöksen.

Illan neljänneksi viimeisenä käydyssä höyhensarjan ottelussa Alfons Apin ja Rysanda Dirgantaran välillä päästiin lähelle ensimmäisen erän päätöstä, kun toimitsijat varoittivat ottelijoita äänimerkillä siitä, että erää oli jäljellä 10 sekuntia.

Mainos alkaa

Ap tulkitsi tämän väärin ja luuli äänen tarkoittaneen erän päättymistä. Hän yritti ottaa kivet hölmistyneen Dirgantaran kanssa ja lähti kävelemään kohti kulmaansa. Dirgantara tajusi mahdollisuutensa ja lukitsi takakuristuksen päälle.

Koska erää oli jäljellä enää muutama sekunti, niin Ap pysty sinnittelemään varsinaiseen kongiin asti. Lopulta Ap ja Dirgantara mäiskivät täydet kolme erää, joiden päätteeksi Ap kruunattiin voittajaksi tuomariäänin.

Alfons Ap tulkitsee toimitsijoiden merkit väärin ja joutuu pulaan One Pride MMA Fight Night 45:ssä:

Katso myös: Video: Armoton pikatyrmäys Bellator 256:ssa – naisottelija nukutti julmasti jo 29 sekunnissa