Nikita Kucherovilta upea passi – Ondrej Palat painoi Tampa Baylle voittomaalin viimeisellä minuutilla

Ondrej Palat voittomaali Igor Shesterkin - Pallomeri.net

Ondrej Palat sai kunnian toimia voittomaalin tekijänä, kun Tampa Bay Lightning ja New York Rangers kohtasivat kolmannen konferenssifinaalin merkeissä.

Tampa Bay oli lähes pakkovoiton edessä, sillä Rangers oli vienyt molemmista kotiotteluistaan, ja 0-3-tappioasema ottelusarjassa olisi asettanut Lightningin todella tukalaan paikkaan.

Ottelu näyttikin jo kääntyvän vierasjoukkueen eduksi, kun huippuvireiset Mika Zibanejad ja Chris Kreider osuivat ylivoimalla kerran mieheen toisen erän puolivälin tuntumassa. 0-2-osumasta ei kuitenkaan ehtinyt vierähtää kuin minuutin verran, kun Nikita Kucherov kavensi lukemiksi 1-2 – niin ikään ylivoimapelin tuloksena.

Päätöserän alkuun nähtiin vielä yksi ylivoimamaali, kun Steven Stamkos toi kotijoukkueen tasoihin.

Näissä lukemissa edettiin viimeiselle minuutille saakka, kunnes Kucherov sai kiekon haltuunsa maalinedustalla ja hän pelasi pikkumustan nopeasti rystyltä Ondrej Palatille. Palat tykitti kiekon suoraan syötöstä Rangersin uuniin, kun pelikellossa oli jäljellä 42 sekuntia.

3-2-voitollaan Tampa Bay kavensi ottelusarjan tilanteeksi 1-2. Stanley Cupin finaaleihin edetään neljällä voitolla. Kolmannen ottelun tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Ondrej Palat iski Tampa Bayn voittomaalin:

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,