Video: Omsk-pakki kohelsi koomisesti – veti rajun hutitaklauksen ja lennätti itsensä vaihtopenkille

Maxim Goncharov Avangard Omsk / Pallomeri.net

Avangard Omsk meni KHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa 2-0-johtoon ja Maxim Goncharov ehti myös viihdyttää yleisöä pelin aikana.

Ak Bars Kazan alkaa olla hieman pulassa KHL:n läntisen konferenssin finaaleissa, kun joukkue hävisi myös toisen kotiottelunsa Omskille maalein 2-0, mikä tarkoittaa myös sitä, että he johtavat ottelusarjaa samoin lukemin ja sarjan kaksi seuraavaa peliä pelataan Omskin kotiluolassa.

Tiukan ja tasaisen väännön ohessa peli tarjosi yleisölle myös erään varsin koomisen hetken. Omskin puolustaja Maxim Goncharov yritti vetää kiekkoa kuljettaneen Kazanin Viktor Tikhonovin aivan levyksi, mutta menikin itse miinaan.

Tikhonov oli täysin kartalla siitä, mitä tuleman piti ja väisti Goncharovin niitin viime hetkellä. Goncharov ei tietenkään enää tässä vaiheessa voinut taklausta pysäyttää, sillä taklausliike oli käynnistynyt, kun Tikhonov sujahtikin pois alta.

Goncharov jysäytti siis kunnon hutitöötin ja teki sen niin kovalla vauhdilla, että lensi itse varsin koomisesti ulos kaukalosta omalle vaihtopenkilleen. Tv-kuvissa näkyi myös se, että Goncharov otti tilanteen itsekin huumorilla ja naureskeli tapahtuneelle joukkuetovereidensa kanssa.

Omsk-pakki Maxim Goncharov vetää taklauksen aivan vihkoon ja lentää komeasti ulos kaukalosta:

Katso myös: Video: Minnesota-hyökkääjällä kävi hillitön mäihä – kimmotti kiekon pussiin maaliviivan takaa


Joukkueet: