Uskomaton tarina – seurassa pelaava oma kasvatti osti ja pelasti Wisla Krakovan

Jakub Blaszczykowski Wisla Krakova / Pallomeri.net

Puolan suurseuroihin kuuluvan Wisla Krakovan taru oli uhattuna, mutta seurassa pelaava oma kasvatti päätti kaivaa kuvetta.

Puolassa saatiin todistaa todellista seurauskollisuutta, kun maan perinteikkäimpiin lukeutuva suurseura Wisla Krakova oli todellisen uhan alla koronaviruksen takia. Apu löytyi lähempää kuin olisi voinut uskoa.

Wislalle näet löytyi uusi ostaja nykyjoukkueen riveistä. Seuran oma kasvatti Jakub Blaszczykowski, joka kypsyi tähdeksi Jürgen Kloppin valmentamassa Borussia Dortmundissa, palasi Wislan riveihin ilmaisella siirrolla reilu vuosi sitten.

Blaszczykowski osoitti uskollisuuttaan jo heti paluunsa jälkeen pelattuaan symbolisella 100€ kausiliksalla ja hän myös ehti lainata omia rahojaan seuralle. Nyt, kun hätä oli suurimmillaan teki Blaszczykowski suurimman tekonsa seuransa puolesta. Hän kaivoi jälleen kuvettaan, mutta tällä kertaa osti seuran ja samalla käytännössä pelasti Wislan konkurssilta.

Mainos alkaa

Tsekkaa myös: Video: Cristiano Ronaldo sai pahasti köniin – Caster Semenya painoi tajuttoman lukeman vatsalihashaasteessa