Video: Olympialaisten maratonilla nähtiin härski sabotaasi – ranskalaisjuoksija kaatoi juomapullot pöydältä ja jätti kilpakumppanit kuivin suin

olympialaisten olympiamaratonin

Olympialaisten miesten maratonilla nähtiin harvinaisen räikeä temppu, kun ranskalainen Morhad Amdouni kaatoi juomapisteen kaikki rivissä olleet pullot.

Miesten maraton juostiin raastavissa oloissa ja keskeytyksiä nähtiin lukuisia. Tankkauksen merkitys korostui juoksun aikana ja tämän oli ilmeisesti tajunnut myös ranskalainen Morhad Amdouni, joka teki suoranaista sabotaasia juomapisteellä.

Kärkiporukan mukana ollut Amdouni tuli ensimmäisten joukossa juomapisteelle, mutta mies ei suinkaan napannut ensimmäistä pulloa mukaansa. Nimittäin ranskalainen kaatoi kaikki rivistön pullot ja nappasi vasta viimeisen pullon mukaansa. Tämän johdosta miehen takana tulleet juoksijat jäivät ilman kauan kaivattua vettä. On vaikea nähdä, että tilanne olisi millään tapaa vahinko ja moni onkin syyttänyt Amdounia sabotoinnista.

Amdounin härskit keinot eivät tuoneet lopulta menestystä, sillä ranskalainen sijoittui sijalla 17. Voiton vei maratonin ME-mies Kenian Eliud Kipchoge.

Olympialaisten maratonilla härski sabotaasi?

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!