Olympialaisten finaali Brasilia-Espanja – kumpi vie mestaruuden?

olympialaisten Pedri Espanja tokion olympialaiset
Kuva: Getty Images

Olympialaisten miesten jalkapallon finaali pelataan lauantaina. Vastakkain on Brasilia-Espanja ja ottelu käynnistyy 14:30.

Brasilia-Espanja – kummallekin tarjolla megakerroin 30.00!

Miesten jalkapallossa ei suurempia yllätyksiä ole nähty, sillä jo ennakkoon oli tiedossa, että Brasilian ja Espanjan joukkueet ovat niin laadukkaat, että vain mestaruus kelpaa.

Kumpikaan ei ole mitenkään vakuuttavasti esiintynyt, vaan jatkopaikat ovat tulleet kovien taisteluiden kautta. Kuitenkin laadukkaat joukkueet erottuvat tärkeimmillä hetkillä, joten ei se yllätys ole, että nämä jengit ovat kääntäneet kovat pelit lopulta nimiinsä.

Lähtökohdat finaaliin ovat käytännössä tasoissa, joten on vaikea nostaa kumpaakaan selväksi ennakkosuosikiksi. Ehkä kisojen kuumin pelaaja Richarlison antaa pienen etulyöntiaseman brasseille, sillä Everton-kärki on osunut turnauksessa jo viidesti.

Espanjalta löytyy kuitenkin EM-kisoissakin pelanneita pelaajia, joten yksilötaitoa suorastaan pursuaa.

Ei olisikaan suuri ihme, mikäli varsinainen peliaika ei toisi ratkaisua. Luvassa on upea futisnäytelmä!

Näin katsot finaalin TV:stä

Brasilian ja Espanjan välinen ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ylen TV2-kanavalta. Lähetys käynnistyy klo 14:20 ja itse ottelu 14:30. Tämän lisäksi kamppailu on nähtävissä netistä Yle Areenan kautta.