Video: BMX-pyöräilyssä raju onnettomuus – hallitseva olympiavoittaja paareilla sairaalaan

bmx joukkokolari olympialaiset - pallomeri.net

Olympialaisten BMX-pyöräilyssä nähtiin dramaattisia hetkiä perjantaina, kun hallitseva olympiavoittaja Connor Fields kaatui hurjalla tavalla.

Miesten välieräajo oli juuri päässyt vauhtiin, kun joukon toisena olleen Fieldsin etupyörä osui edellä ajaneeseen, mistä seurasi äkillinen ja todella raju kaatuminen.

Myös Ranskan Sylvain Andre, Hollannin Twan von Gendt kaatuivat tilanteessa, mutta he pääsivät hetkeä myöhemmin jatkamaan matkaa.

Mainos alkaa

Fieldsiä hoidetaan hetki radan pinnassa ennen kuin hänet kannettiin paareilla ambulanssiin ja sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Fields voitti Riossa 2016 olympiakultaa.

Myös naisten välierissä nähtiin ikävä episodi, kun lähtöä johtanut Australian Saya Sakakibara osui yhteen USA:n Alice Willoughbyn kanssa. Sakakibara loukkaantui tilanteessa, ja myös hänet vietiin paareilla pois. Australialainen selvisi mitä ilmeisimmin säikähdyksellä, sillä hänet nähtiin hieman myöhemmin kävelemässä hyvävointisen oloisena haastattelualueella.

Miesten finaalin vei lopulta nimiinsä Niek Kimmann, joka hänkin koki kovia näissä kisoissa törmättyään harjoituksissa radalla harhailleeseen virkailijaan.

Connor Fields loukkaantui BMX-välierässä:

Saya Sakakibaran kaatuminen: