Video: Viimeinen olympiakävelijä oli yli tunnin voittajaa perässä – maaliintulo aiheutti huikean tunnemyrskyn

Olympiakävelijä Claudio Villanueva Flores / Pallomeri.net

Viimeisenä maaliin tullut olympiakävelijä Ecuadorin Claudio Villanueva Flores osoitti uskomatonta taisteluhenkeä Tokion helteessä.

On ymmärrettävää, että Olympialaisten yhteydessä suurin huomio kiinnittyy mitalisteihin, mutta liian vähälle huomiolle jää se, kuinka kovaa ponnistelua vaatii pelkkä maaliin tuleminen.

Tästä erinomaisena esimerkkinä käy olympiakävelijä Claudio Villanueva Flores, joka tuli maaliin viimeisenä. Ecuadorilainen Flores taisteli aivan huikeasti loppuun asti Tokion brutaalissa helteessä ja runnoi itsensä maaliviivan yli reilun tunnin voittajaa myöhemmin.

Flores oli kaikesta päätellen vain yksinkertaisesti päättänyt olla luovuttamatta ja painoi kisan loppuun asti aivan silkalla tahdonvoimalla. Tästä kertoi Floresin reaktio maaliintulon jälkeen. Aivan kuin kaikki padot olisivat murtuneet ja valtavan ulospuhalluksen yhteydessä kaikki mahdolliset tunteet pääsivät ulos.

Vaikka Floresilla ei ollut mitään asiaa lähellekään mitalitaistoa, niin hän osoitti mahtavaa sitkeyttä, jota ei voi kuin ihailla.

Viimeisenä maaliin tullut olympiakävelijä Claudio Villanueva Flores päästää tunteet valloilleen urakan päätyttyä:

Katso myös: Video: Kanada pelastui kuilun partaalta ja vei futiskullan – Ruotsi kyykkäsi dramaattisessa pilkkukisassa