Suomi – Venäjä -KISA! Veikkaa olympiafinaalin avausmaalin syntyaika ja voita huikea pipolätkäsetti

Unkari Lätkän Liiga NHL Suomi VIP MM-kisojen Leijonien Ilves viikonlopun Suomi Leijonat olympialaisissa jääkiekko urheilupaiva
Kuva: Getty Images

Miesten jääkiekko huipentuu sunnuntaina, kun Suomi ja Venäjän olympiakomitean joukkue kohtaavat olympiafinaalissa klo 6:10. Osallistu kisaan ja voita upea pipolätkäsetti!

Olympialaisten finaali on ohjelmassa sunnuntaiaamuna ja Leijonilla on mahdollisuus tehdä suomalaista kiekkohistoriaa. Finaalissa vastaan asettuu aina yhtä mielenkiintoinen Venäjä.

Nyt laitetaan lukijoiden kesken käyntiin kisa, jossa palkintona on suorastaan huikaiseva pipolätkäsetti, joka pitää sisällään pipon, kiekon ja huippuluokan mailan.

Veikkaa avausmaalin syntyaika – voita pipolätkäsetti

Avausmaali – Liiga

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Avausmaalikisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa yläpuolella olevaa lomaketta käyttäen Suomi–Venäjä-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy sunnuntaina 20.2. klo 6:10.

Esimerkkiveikkaus: 11:26, tai vaikkapa 56:57.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen upean pipolätkäsetin, joka sisältää pipon, kiekon sekä huippuluokan lätkämailan.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.