Video: OLS-pelaaja sai pelikieltoa – väitti tuomareiden olleen kännissä

Video: OLS-pelaaja sai pelikieltoa – väitti tuomareiden olleen kännissä

Salibandyliigassa pelaavan OLS:n Lauri Tiira on saanut kahden ottelun pelikiellon, kun mies syytti tuomareiden olleen kännissä.

Tiiran pelikielto on perua OLS-Indians-ottelun jälkeisestä lehdistötilaisuudesta, kun pelaaja antoi suoran palautteen erotuomaritoiminnasta.

Haastattelija kysyi Tiiralta kysymyksen koskien jo seuraavan päivän Happee-ottelua ja sitä, miten joukkue valmistautuu siihen. Oululaisseuran pelaajalla oli ainoastaan yksi toive sunnuntaille.

– En tiedä, toivotaan, että nuo tuomarit tulevat selvinpäin, ei tulisi ihan noin naamat kuin tänään, Tiira vastasi kysymykseen.

Tämän jälkeen mies korosti sitä, että Indians-peli ei ratkennut tuomarityöskentelyyn, vaan molemmat joukkueet kärsivät epäselvästä linjasta.

Salibandyliigan kurinpitäjä ei katsonut kommentteja hyvällä, vaan Tiiralle mätkäistiin kahden ottelun pelikielto.

– Tiiran ottelun erotuomareita kohtaan esittämä arvostelu ei antaisi aihetta toimenpiteisiin, jos Tiira olisi pitäytynyt toteamaan, että erotuomarit olisivat toimineet hänen mielestään virheellisesti, tai että erotuomarit olisivat tehneet vääränsisältöisiä päätöksiä. Asiallisen erotuomarien tekemien ratkaisujen arvostelemisen asemesta Tiira on kuitenkin väittänyt, että ottelun tuominneet erotuomarit eivät olisi olleet selvinpäin vaan ”naamat”. Kansan kielellä käsite ”olla naamat” ymmärretään ”olla humalassa”, kurinpitäjä toteaa tiedotteessa.

OLS:n Lauri Tiira sai kahden ottelun pelikiellon kommenteistaan

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut