IL: Olli Palola ja Veli-Matti Savinainen siirtyvät ensi kaudella Kunlunin riveihin

Olli Palola Jokerit KHL / Pallomeri.net

KHL-seura Kunlunin päävalmentajaksi nimitetty Jussi Tapola on kaappaamassa seuraan suomalaisia pelaajia, sillä Veli-Matti Savinainen ja Olli Palola ovat siirtymässä Kiinaan. Asiasta kertoo Iltalehti.

Iltalehden saamien tietojen mukaan päättyneellä kaudella Jugrassa pelannut Savinainen sekä Jokereissa kiekkoileva Palola ovat Tapolan ensimmäiset hankinnat. Kaksikko on jo entuudestaan tuttu Tapolalle, sillä miehet tekivät yhteistyötä aikanaan Liigassa.

Savinainen ja Palola ovat Kunlunille kovia vahvistuksia, sillä kaksikko on osoittanut jo tasonsa Euroopan parhaassa kiekkosarjassa. Varsinkin Palola on äitynyt KHL:n pudotuspeleissä hurjaan lentoon, sillä seitsemässä ottelussa on syntynyt peräti kuusi maalia. Näistä kaksi syntyi eilen, kun Jokerit kaatoi TsSKA Moskovan numeroin 2-1.

Mainos alkaa:

Tapolan lisäksi Kunlun on pestannut valmennukseen myös toisen suomalaisen, sillä apuvalmentajana toimii ensi kaudella Jyrki Aho, joka toimi tällä kaudella Ässien penkin takana.

Aho kausi päättyi kuitenkin potkuihin runkosarjan aikana, joten miestä ei nähdä enää Liigan pudotuspelien aikana vetovastuussa.

Alkuperäisen Iltalehden jutun pääset lukemaan TÄSTÄ!