Olli Määttä “teki” huikean maalin – kiekko pomppi sisään aivan jäätävällä tuurilla

Olli Määttä Detroit Red Wings

Detroit Red Wingsin Olli Määttä sai tililleen kauden neljännen maalinsa, mutta hän oli ennemminkin maalin toinen syöttäjä.

Detroit Red Wings hävisi kotonaan Columbus Blue Jacketsille maalein 4-3, mutta Red Wings oli kahden erän jälkeen tappiolla jo 4-0, joten kolmas erä oli varsin vahvaa tekemistä ja kiri oli lähellä huipentumistaan.

Kirin käynnisti Olli Määttä, joka sai maalin tililleen kauhealla tuurilla. Määttä pääsi ampumaan kohtuulliselta paikalta, mutta hän toimi periaatteessa maalin toisena syöttäjänä, sillä hänellä ei ollut hirveästi osaa eikä arpaa siihen, mitä tapahtui seuraavaksi.

Määtän laukaus osui ensin Andrew Peeken jalkaan ja kimposi siitä kohti maalia. Blue Jacketsin maalivahti Elvis Merzlikins onnistui reagoimaan yllättävään suunnanmuutokseen ja torjui kiekon.

Hänen torjunnastaan kiekko näytti kimmahtavan kohti turvaa, sillä peliväline päätyi hyökkääjä Mathieu Olivierin ulottuville. Kiekko oli kuitenkin päättänyt mennä maaliin. Olivierin haltuunotto epäonnistui ja hän pyyhkäisi kiekkoa lapansa tyvellä, josta kiekko osui luistimeen. Olivier hämääntyi kimmokkeesta sen verran, ettei saanut irtopalaa haltuunsa, vaan se karkasi hänen lapansa kautta kohti omaa maalia ja livahti sisään.

Maali oli Määtälle kauden neljäs.

Olli Määttä “tekee” maalin ottelussa Columbus Blue Jacketsiä vastaan:

Katso myös: Frederik Andersen mokasi karusti – löi pesäpallolyönnillä kiekon vastustajan kautta omiin


Pelaajat:
Joukkueet: