Olli Jokisen vaimo pettyi miehensä kohtelusta ja julkaisi kuvan: “Ettekö parempaan pysty, Panthers?”

Olli Jokinen Florida Panthers - pallomeri.net

Olli Jokisen komea NHL-ura päättyi vuonna 2017 ja miehen viimeiseksi seuraksi jäi Florida Panthers, jossa hän pelasi vuosina 2000-2008.

Vaikka “virallisesti” ura päättyikin vasta 2017, ei Jokista nähty enää kaukaloissa kevään 2015 jälkeen.

Niin tai näin, ehti hän uransa aikana pelata huimat 1237 ottelua, joissa syntyi tehot 323+432=755. Mies vietti urastaan ison osan Florida Panthersissa, jonka kapteeninakin hän toimi neljän kauden ajan.

Jokinen on yhä Panthersin kaikkien aikojen paras maalintekijä 188 osumallaan, sekä myös pistekuningas 419 tehopisteellään.

Jokisen Katerina-vaimo vieraili tällä viikolla Panthersin kotiareenalla ja pettyi siihen, miten seuralegendaksi luokiteltavaa miestään siellä kunnioitetaan.

Katerina julkaisi Twitter-tilillään kuvan Olli Jokiselle omistetusta vitriinistä saatetekstillä: “Aito kysymys teille, Florida Panthers: ettekö pystyneet parempaan?”

– Ei millään pahalla, mutta tämä on noloa. Olli ei edes koskaan pelannut tässä paidassa, hän lisäsi tarkoittaen sitä, että Jokisen paita vitriinissä on Panthersin viime vuosien peliasu, jollaista suomalainen ei koskaan uransa aikana edes pukenut päälleen.

Vertailuksi Katerina Jokinen oli laittanut kuvan seuraa kausina 1993-1998 edustaneen maalivahti John Vanbiesbrouckin vitriinistä, joka eittämättä on hieman komeampaa sorttia kuin suomalaishyökkääjän vastaava.

Tsekkaa myös:

Video: Carolinalta koominen voittotuuletus – maalivahdit ottivat sumopainiottelun

Kapteeni Justin Williams tekee paluun – allekirjoitti loppukauden sopimuksen Carolinan kanssa


Pelaajat:
Joukkueet: