Varmistus tuli! Olli Jokinen on Jukureiden seuraava päävalmentaja

Olli Jokinen / Pallomeri.net

Jukureiden seuraava päävalmentaja on suomalainen kiekkolegenda Olli Jokinen. ”Päällikkö” teki seuran kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

Jukurit vahvisti maanantaina odotetun uutisen, kun seura kertoi palkanneensa Olli Jokisen päävalmentajaksi kaudesta 2021-2022 eteenpäin. Jokinen teki 2+1-vuotisen sopimuksen mikkeliläisseuran kanssa.

– Haluan kiittää Jukurien organisaatiota tästä mahdollisuudesta ja luottamuksesta. Monen akatemiavuoden jälkeen koen olevani valmis ottamaan seuraavan askeleen valmennusurallani. Odotan innolla organisaatioon liittymistä, Olli Jokinen kertoo tiedotteessa.

Jokinen on uransa jälkeen valmentanut Floridassa South Florida Hockey Academyn pelaajia. Huiman NHL-uran pelannut hyökkääjä on myös yksi akatemian perustajista.

– Ollin poikkeuksellinen kansainvälinen pelaajaura ja palo valmentamiseen antaa hänelle erinomaiset lähtökohdat ottaa seuraava askel hänen valmentajaurallaan. Halusimme, että seuraava päävalmentaja on karismaattinen ja vahva johtaja, jolla on selkeä näkemys huippukiekon vaatimuksista sekä modernista, pelaajalähtöisestä valmentamisesta, sanoo Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen tiedotteessa.


Pelaajat:
Joukkueet: