“V***u, vihaan sitä!” – Olli Jokinen aloitti työt Timråssa ja latoi heti kovaa tekstiä

Olli Jokinen Timrå

Olli Jokinen otti ohjat Timråssa ja seuran kuvaamalla videolla nähdään mitä kulissien takana tapahtui hänen ensimmäisellä työviikollaan.

Timrån uusi päävalmentaja Olli Jokinen ei jättänyt epäselväksi joukkueensa ensimmäisessä palaverissa, millaista jääkiekkoa hän haluaa pelaajiensa pelaavan ensi kaudella SHL:ssä.

– Ette kuule minun sanovan, että pelataan trapia. V***u, vihaan sitä, Jokinen linjasi seuran julkaisemalla videolla, jossa mentiin kulissien taakse Jokisen ensimmäisellä työviikolla.

Mainos alkaa:

Jokisen mukaan Timrå haluaa olla kovaa luisteleva ja intensiivistä jääkiekkoa pelaava joukkue, joka ei anna vastustajilleen hetken rauhaa.

– Emme anna vastustajan seisoskella maalin takana vaan ajamme heidät pois sieltä. Jos pelkäätte virheitä, ette voi pelata tässä joukkueessa. Teidän täytyy tehdä virheitä, koska niistä te opitte, Jokinen julisti Timrån pelaajille.

Jokinen myös sanoi pelaajilleen, etteivät nämä saa milloinkaan osoittaa väsymyksen merkkejä harjoituksissa.

– Teidän ei pidä koskaan näyttää heikkoutta. Älkää koskaan laskeko polvea maahan, ellei valmentaja ole piirtämässä taktiikkataululle. Jos laskette polven alas, lennätte todennäköisesti ulos harjoituksista. Koska se kertoo minulle, että olette liian väsyneitä harjoittelemaan, Jokinen sanoi.

Videolla nähtiin lisäksi Jokisen pitämää puhetta seuran faneille. Puheessaan hän lupaili, että Timråsta tulee SHL:n kovakuntoisin joukkue.

Timrån uusi päävalmentaja Olli Jokinen teki pelaajille heti selväksi mitä heiltä vaaditaan:

Katso myös: Matt Rempe tuli ryminällä pudotuspeleihin: Kärkeen jäähy ja sen jälkeen ottelusarjan avausmaali


Pelaajat:
Joukkueet: