Oliwer Kaski tehoili vei Leijonat voittoon – riehui päätöserässä hattutempun alle viiteen minuuttiin

Oliwer Kaski Leijonat

Leijonat voitti jälleen Latvian ensimmäisen MM-leirin ottelussa, kun Oliwer Kaski nousi sankariksi ampumalla Suomen kaikki maalit.

Leijonat kaatoi Latvian toistamiseen ensimmäisellä MM-leirityksellään ja lukematkin olivat samat kuin ensimmäisessä pelissä, eli Suomi voitti pelin 3-2. Eroja toki oli, nimittäin tällä kertaa voitto irtosi jo varsinaisella peliajalla, mutta tällä kertaa Leijonat olivat myös paljon pahemmassa kiipelissä kuin ensimmäisessä pelissä.

Latvia nimittäin johti peliä vielä kolmannessa erässä maalein 2-0, kunnes peli kääntyi täysin. Käänne tapahtui vain viidessä minuutissa, kun Leijonat nousi rinnalle ja ohi. Kaikkien maalien tekijä oli myös, eli Leijonien kiri oli täysin Oliwer Kasken tehohetken ansiota. Ja mikä hurjempaa, kuten myös harvinaisempaa, näitä tehohetkiä ei kovin usein nähdä puolustajlta.

Mainos alkaa:

Kaski käynnisti show’nsa hyökkäyspään aloituksen jälkeen, kun kiekko tuli suoraan hänelle. Kaski ampui kovan lämärin, joka painui vastustamattomasti Latvian maalin takakulmaan. Maali syntyi ajassa 51:01.

Seuraava osuma nähtiin ajassa 52:31. Suomi sai hyvän hyökkäyspään myllyn aikaiseksi ja lopulta Kaski pääsi ajamaan viivalta sisään päin, veti Latvian pelurin vipuun ja ampui saman tien nopean vedon, joka sujahti Latvian häkkiin.

Kaski viimeisteli hattutemppunsa ja Leijonien voittomaalin ajassa 55:25, eli kolmeen maaliin meni aikaa vaivaiset neljä minuuttia ja kaksikymmentäneljä sekuntia. Kolmas maali näki päivänvalon, kun Kaskelle jäi tilaa siniviivalla ja hän pääsi lataamaan verkon tötterölle kovalla lämärillä.

Oliwer Kaski saa maalihanat auki suoraan hyökkäyspään aloituksesta:

Kasken toinen maali syntyy niin ikään tarkalla vedolla:

Kaski löi hattutempun kasaan melkoisella pyssyllä:

Katso myös: Naisleijonat kairasi tiensä mitalipeleihin – hämmästyttävä tuuripomppu ratkaisi pelin


Pelaajat:
Joukkueet: