Video: FIFA-kikka epäonnistui! Olivier Giroud täräytti vaparin yli tolppamiehen

Olivier Giroud Chelsea Eurooppa-liiga / Pallomeri.net

Chelsean Olivier Giroud tälläsi komean vaparimaalin torstaina Eurooppa-liigassa, vaikka MOL Vidi yritti estää osuman perinteillä FIFA-kikalla.

Chelsealla ei ollut enää mitään panosta Eurooppa-liigan viimeisellä kierroksella, sillä lontoolaisjoukkue oli jo varmistanut lohkovoiton. Sen sijaan MOL Vidi taisteli vielä jatkopaikasta, sillä joukkue oli ennen viimeistä kierrosta tasapisteissä BATEn kanssa.

Isäntien jatkopaikka otti ensimmäisen kolauksen, kun Willian vei Chelsean 0-1-johtoon 30. minuutilla. Kotiyleisö sai kuitenkin aihetta riemuun vain pari minuuttia myöhemmin, kun MOL Vidi nousi tasoihin. Maali merkittiin Ethan Ampadun omaksi maaliksi.

Mainos alkaa

MOL Vidi nappasi johtoaseman toisella jaksolla, kun Loic Nego siirsi pallon maaliin. Chelsea ei suostunut kuitenkaan häviämään Unkarissa, vaan joukkue nappasi tasapelin Giroudin upealla vaparimaalilla. Edes FIFA-konsolipelistä tuttu kikka ei pelastanut isäntiä, sillä Giroudin pallo pamahti tolppamiehen yli.

BATE voitti samaan aikaan pelatussa ottelussa PAOK:n, mikä tarkoitti sitä, että BATE jatkaa pudotuspeleihin lohkokakkosena.

Olivier Giroud tykitti huikaisevan vaparimaalin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: