Pelottava tilanne Viron MM-rallissa – Oliver Solberg menetti autonsa hallinnan ja oli liukua yleisön sekaan

Oliver Solberg ralli
Kuva: Getty Images

Viron MM-rallin päätöspäivänä koettiin pelonsekaisia hetkiä, kun Oliver Solberg oli hyvin lähellä yleisön joukkoon ajautumista.

Viron MM-ralli päättyi Kalle Rovanperän dominoivaan voittoon, mutta toisella toisen polven rallikuskilla meinasi olla edessään paljon dramaattisemmat ja traagisemmat tunnelmat.

Hyundailla kisaava Oliver Solberg, joka on vuonna 2003 rallin maailmanmestaruuden voittaneen Petter Solbergin poika, oli näet liukua autollaan suoraan yleisön joukkoon.

Solberg ajoi mutkaan liian kovaa ja ajautui sivuluisuun juuri kun auto oli tulossa hyppyrille. Auto pomppasi poikittain ilmaan ja jatkoi sen jälkeen liukuaan nurmikolla. Solbergistakin tuli tilanteessa pelkkä katsoja, sillä hän oli menettänyt autonsa hallinnan aivan täysin.

Tällä kertaa onnettomuudessa oli kosolti onnea, sillä Solbergin auto osui vain ulompaan kulkuesteeseen ja vei sen mukanaan. Solberg kävi kuitenkin vain metrien päässä yleisömassasta, joten karmivalta onnettomuudelta vältyttiin hyvin täpärästi.

Oliver Solberg menettää autonsa hallinnan ennen hyppyriä ja on liukua yleisön joukkoon:

Tsekkaa myös: Ott Tänak ei pitänyt sponsorilippistä palkintopallilla ja jäi kiinni valheesta – rallin MM-sarja lätkäisi napakat sakot


Pelaajat: