Video: Huikea pommi 25 metristä – OL Reiginin peluri antoi pallolle kyytiä NWSL:ssä

OL Reignin Jess Fishlock / Pallomeri.net

NWSL:ssä päästiin todistamaan suorastaan huikeaa kaukolaukausta, kun OL Reignin Jess Fishlock pamautti pallon aivan yläpesään.

Pohjois-Amerikan naisten jalkapallon ammattilaisliiga National Women’s Soccer Leaguessa nähtiin taatusti yksi kuluvan kauden upeimmista osumista, kun OL Reign murskasi Houston Dashin maalein 5-1.

Ottelun erikoisuus yleisesti ottaen oli se, että kaikki maalit tehtiin avausjakson aikana. Edellä mainitun ottelun komeimman suorituksen pokkasi nimiinsä OL Reiginin Jess Fishlock, joka ampui Reiginin 4-1-maalin ottelun 42. minuutilla.

Fishlock sai syötön joukkuetoveriltaan keskiympyrän tuntumaan ja kun tilaa oli, päätti Fishlock sen myös käyttää. Fishlock juoksi pallon kanssa vajaan 30 metrin kohdalle, kunnes hän lähti hakemaan askelmerkkejä kohdilleen laukausta varten.

Lopulta Fishlock kajautti kutinsa liikkeelle noin 25 metrin etäisyydeltä ja tuloksena oli aivan huikea pommi, joka mäjähti Dashin maalin yläpesään täysin vastustamattomasti.

OL Reignin Jess Fishlock lataa upean kaukopommin noin 25 metristä:

Katso myös: Video: Koominen ”pitch invasion” MLS-pelissä – pikkupoika juoksi kentälle, äiti taklasi hänet vahingossa nurin