Video: Flames ja Oilers pistivät jälleen nyrkit heilumaan – jopa taitopelaajat myllyttivät

Video: Flames ja Oilers pistivät jälleen nyrkit heilumaan – jopa taitopelaajat myllyttivät

Edmonton Oilers ja Calgary Flames kohtasivat jälleen Albertan paikallistaistossa, joka oli nimenomaan sitä. Kuumassa pelissä myös tapeltiin kahdesti.

Edmonton Oilersin ja Calgary Flames ”Battle of Alberta” -nimellä tunnettu kilvoittelu on yksi NHL:n legendaarisimpia vihanpitoja. Tällä kaudella tämä parivaljakko on jälleen herättänyt huomiota todella kovaotteisilla kohtaamisillaan, eikä keskiviikkoyön ottelu ollut poikkeus.

Hanskat putosivat tällä kertaa kahdesti ja jopa taitopelaajat ottivat yhteen, kun Edmontonin Ryan Nugent-Hopkins ja Calgaryn Sean Monahan pudottivat hanskat. Tappelu ei myöskään ollut millään lailla kesyä kiemurtelua, vaan kumpikin laittoi parasta pöytään. Tappelu päättyi, kun Monahan sai riuhtaistua Nugent-Hopkinsin jäähän.

Illan odotetuin kohtaaminen oli kuitenkin Edmontonin Zack Kassianin ja Calgaryn Matthew Tkachukin välillä. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Tkachuk ajeli Kassiania pari kertaa rumasti ja sai palkkioksi turpaansa.

Nyt pelaajat kohtasivat toisensa heti aloituksen jälkeen. Tappelu oli lyhyt, koska heidän tasapainonsa petti, mutta taiston kova tunnelataus ei jäänyt kellekään epäselväksi.

Ottelu oli kauttaaltaan kuuma ja pelissä nähtiin myös kyseenalaisempia otteita. Edmontonin supertähti Connor McDavid repi pelihousunsa täysin, kun Calgaryn kapteeni Mark Giordano näytti yrittävän hänen telomistaan.

Itse ottelussa Calgary vei voiton rankkarikisan jälkeen maalein 4-3. Joukkueet kohtaavat seuraavaksi Calgaryssa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

Taitopelaajat Ryan Nugent-Hopkins ja Sean Monahan pistivät myllyksi:

Oilers-Flames ei olisi mitään ilman Kassian vs Tkachuk mittelöä:

Katso myös: Video: Juuse Saros pupelsi pahemman kerran – Ovechkin kiitti ja kuittasi

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut