OG-Fnatic live stream – näin katsot ottelun ilmaiseksi netistä

OG

Tiistaina on edessä jälleen hieno eSports-päivä, kun ESL Pro League tarjoilee kolme huippukamppailua! Tässä live stream OG-Fnatic-otteluun!

OG-Fnatic – ilmainen live stream

OG:lla on tiistaina totaalinen pakkovoitto, mikäli joukkue mielii vielä taistella ESL Pro Leaguen voitosta. Maanantaina joukkue oli todella lähellä jättiyllätystä, kun joukkue johti maailmanlistan ykköstä Natus Vincereä karttavoitoin 1-0 ja toisessa kartassa vielä 12-6. Na’Vi nousi kuitenkin vastustamattomasti voittoon ja laittoi Aleksib:n johtaman tiimin selkä seinään vasten. Nyt tilanne on se, että kaikki jäljellä olevat pelit on voitettava tai muuten pelit päättyvät jatkolohkoon.

Tiistaina edessä on kova haaste, sillä Fnatic on voittanut sekä FaZen että Astraliksen, joten vire on äärimmäisen hyvä. Löytyykö OG:lta vielä uusi vaihde vai loppuuko taistelu jatkopaikoista?

Ottelu alkaa klo 15:25 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä!

Mainos alkaa

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään OG:n otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!