CS:GO Ice Challenge: OG-ENCE – näin teet 10€ yli 120€, mikäli OG voittaa

CS:GO Ice Challenge: OG-ENCE – näin teet 10€ yli 120€, mikäli OG voittaa

Viikonloppuna pelataan äärimmäisen mielenkiintoinen CS:GO-ottelu, kun OG ja ENCE iskevät yhteen. Tässä mainio tarjous otteluun!

Ice Challenge: OG-ENCE

ENCE antoi syksyllä ison kohun saattelemana potkut Aleksib:lle, jonka korvasi SuNny. Vaihto ei sujunut lainkaan ongelmitta, sillä peliesitykset muuttuivat heikoiksi ja fanit kyllästyivät suomalaisjoukkueen tarpomiseen. Otteet eivät ole viimeisten kuukausien aikana parantuneet lainkaan, joten paineet alkavat nousemaan entisestään, mikäli menestys ei palaa entiselleen.

Sen sijaan Aleksib:n ei tarvinnut kauaa etsiä uutta joukkuetta, kun OG ilmoitti laittavansa pystyyn CS:GO-joukkueen, jonka johtohahmoksi palkattiin ENCEstä potkut saanut Aleksib.

OG:n materiaali on erittäin potentiaalinen, joten tuloksia sopii jollain aikavälillä odottaa. Toistaiseksi joukkue on keskittynyt lähinnä harjoitteluun, joten pelejä ei ole kertynyt montaa alle. Se voi olla viisaskin ratkaisu, koska yhteispelin hiominen vaatii aikaa. Nyt OG palaa kuitenkin kilpa-areenoille, kun edessä on Ice Challenge -turnaus. Vastus ei voisi olla kärkeen yhtään herkullisempi, sillä avausottelu on ENCEä vastaan.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 120€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa OG:n voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä OG:n voitosta saa kertoimeksi 2.45, joten voittosummaksi tulisi 122.5 euroa.
  5. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  6. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut