Odotettu uusintaottelu toteutuu! Fury ja Wilder kohtaavat toistamiseen

Tyson Fury uusintaottelu

Tyson Furyn ja Deontay Wilderin välinen uusintaottelu on ollut yksi odotetuimmista asioista, sillä kaksikon ensimmäinen kohtaaminen oli yksi viime vuosien viihdyttävimmistä.

Kaksikko kohtasi viime vuoden joulukuussa, jolloin moni odotti Deontay Wilderin laittavan, kehiin uskomattoman paluun tehneen, Tyson Furyn hiljaiseksi. Toisin kuitenkin kävi, sillä ottelijat tarjosivat sellaisen näytöksen, että vastaavaa ei ole nähty moneen vuoteen.

Fury kävi jopa kahdesti kanveesissa, mutta ratkaisua ei saatu lopulta 12 erän aikana. Näin ollen voittajaa haettiin pistetuomiosta, joka oli lopulta ratkaisematon. Kun paremmuutta ei saatu selvitettyä, niin uusintaottelua pidettiin lähes selvänä.

Mainos alkaa:

Nyrkkeilyfanit ovat joutuneet olemaan kuitenkin viimeiset puoli vuotta jännityksessä, sillä kamppailu näytti jo jäävän haaveeksi, kun Wilder ilmoittikin ottelevansa seuraavaksi Luis Ortizin kanssa.

Nyt Wilder kuitenkin ilmoitti päässeensä yhteisymmärrykseen myös Furyn kanssa, joten uusintaottelu tullaan näkemään Ortiz-kamppailun jälkeen.

Kaksikon odotettu taisto on todennäköisesti ohjelmassa ensi vuoden alkupuolella, sillä tarkkaa päivämäärää ei vielä julkaistu.

Uusintaottelu toteutuu – Wilder vs. Fury II


Pelaajat: ,