Video: Karmaiseva onnettomuus MLB:ssä – Oaklandin syöttäjä sai 160 km/h kulkeneen pallon päähänsä

Oaklandin Chris Bassitt / Pallomeri.net

Baseball-liiga MLB:ssä nähtiin pelottava tilanne, kun Oaklandin syöttäjä Chris Bassitt sai kovan lyönnin päähänsä ja loukkaantui.

Chicago White Sox voitti Oakland Athleticsin varhain keskiviikkona Suomen aikaa pelatussa MLB-liigan ottelussa juoksuin 5-2, mutta ottelun lopputulos oli melko toissijainen asia verrattuna ikävään tapahtumaan, joka sattui toisessa vuoroparissa.

Oaklandin syöttäjä Chris Bassitt näet loukkaantui karmaisevasti, kun White Sox -pelaajan lyömä pallo lähti häntä kohti ja kajahti suoraan Bassittiä päähän.

Mainos alkaa

Baseball-syöttäjillä on päänsä suojana vain lippalakki, joten osuma oli erittäin vaarallinen. Pallo kulki kaiken lisäksi huimaa 100 mailin, eli hieman yli 160 km/h nopeutta ja jysähti täydellä voimalla Bassittiä kupoliin.

Onneksi pallo ei osunut Bassittiä silmään eikä hän menettänyt tilanteessa tajuntaansa, joten vakavimpia mahdollisia seuraamuksia pystyttiin heti sulkemaan pois. Hänet vietiin sairaalaan tutkittavaksi, eikä hänen tilastaan ole vielä tiedotettu sen tarkemmin.

Oaklandin syöttäjä Chris Bassitt loukkaantui karmivasti, kun 160 km/h lyönti kajahti häntä päähän:

Katso myös: Video: Superpesiksessä nähtiin huima vempautusheitto – hölmistynyt etenijä paloi ykköseltä