Nyt laitetaan pelikassa kuntoon: Kisaturistin maanantain vihjeet!

Täytyy sanoa, että edellinen viikko ei todellakaan ollut ihan sieltä normaalista päästä. Alkuviikosta naputettiin aivan mielenvikaisella tahdilla kohteita reppuun, mutta kun viikko alkoi lähenemään loppuaan tuntui ettei mikään enään osunut. Nyt on pää nollattu ja setelit vilkkuu silmissä. Eiköhän tehdä rahaa!

Hain kaksi lappua illalle, jotka molemmat tarjoavat kerrointa kakkosen pintaan. Näin tuplataan heti alkuun taalat, jotka kasvatetaan loppuviikkoon mennessä sellaisiin summiin, ettei yhdenkään lukijani tarvitse enään asioida Siwassa.

Ensimmäiselle lapulle poimin kohteet otteluista Jong Ajax – Den Bosch ja Midtjylland – Odense. Ensimmäinen kohde löytyy ehkä härskeimmästä over-liigasta koskaan. Sarjasta ei löydy yhtäkään joukkuetta, jonka otteluissa tulisi keskiarvolla alle 2,5 maalia ja tämän vuoksi painamme tähänkin kohteeseen overia. Toinen kohde ensimmäiselle lapulle löytyy Tanskan Superliigasta, jossa puhtaalla pelillä kotona kauden pelannut Midtjylland jatkaa meikäläisen papereilla satavarmasti näitä otteita myös tänään Odensen kustannuksella. Alta vielä valinnat kertoimineen.

Mainos alkaa:

Midtjylland – Odense / Midtjylland / 1,57

Jong Ajax – Den Bosch / yli 2,5 maalia / 1,39

Sitten toisen lapun kimppuun. Tähän ensimmäinen kohde löytyy kotimaasta, kun kahdeksalta alkavassa Suomen Cupin ottelussa Gnistan ja Suurmetsän Urheilijat iskevät nappulakengät yhteen. Tasoero on yhtä selvä kuin suomipoika Teneriffan allasbaarissa, joten painetaan isäntiä reilulla tasoituksella. Sitten pieni kertoimen nostattaja haetaan Italiasta ja ottelusta Cagliari – Inter. Over on tässäkin ottelussa kuumaa valuuttaa, joten meikä nappaa sen lapulle toiseksi kohteeksi. Eiköhän me näillä valinnoilla saada hiukalleen taas kassaa kasvatettua.

Gnistan – SUMU / Gnistan -2 / 1,69

Cagliari – Inter / yli 1,5 maalia / 1,28

Muistakaahan jokainen ottaa meikäläinen seurantaan tuolla Twitterin ihmeellisessä maailmassa niin pysytte varmasti #pelipaikoilla, kun betsimaailmassa tapahtuu jotain!

@Kisaturisti