Video: Nyrkkeilypromoottori tuo otteluillat ökykartanonsa takapihalle – ”Haluamme luoda gladiaattorihenkisen ympäristön”

Video: Nyrkkeilypromoottori tuo otteluillat ökykartanonsa takapihalle – ”Haluamme luoda gladiaattorihenkisen ympäristön”

Brittiläinen nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn aikoo palata järjestämään otteluiltoja ja aikoo tehdä sen, kuinkas muuten, oman lukaalinsa takapihalla.

Brittiläinen nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn haluaa jälleen päästä töihin käsiksi ja nyt hän on paljastanut Daily Mail -lehdelle suunnitelmansa tuoda nyrkkeilyottelut takaisin. Hän nimttäin aikoo järjestää ne oman ökykartanonsa takapihalla.

Hearnin omistama lukaali sijaitsee Essexissä Lontoon liepeillä. Hearin mailla riittää tilaa ja hän on valmis sijoittamaan yli miljoona puntaa suunnitelmaan, jonka myötä hänen takapihallaan oteltaisiin heinäkuussa neljänä peräkkäisenä lauantaina. Paikan päälle pääsisi toki rajoitusten takia vain 90 ihmistä.

– Taloudellisesti tämä on meille tuskaa, mutta kaiken sen työn jälkeen, jota olemme viimeisten kymmenen vuoden aikana tehneet, en aio antaa nyrkkeilyn vajota uudestaan. Siinä missä muut miettivät areenoita ja tyhjiä saleja, meidän suunnitelmamme on erilainen. Kuvitelkaa. On kesä, talossa palavat kaikki valot, Canary Wharf näkyy horisontissa ja ilotulitteet paukkuvat. Sitten kumpareen yli astelevat Dillian Whyte ja Alexander Povetkin valtavaan taisteluun nurmikollani, Hearn maalailee lehden haastattelussa.

Jokaisena neljänä lauantaina on tarkoitus käydä viisi ottelua ja nyrkkeilijät ovat kaikki brittiläisiä tai pysyvästi maassa asuvia. Ottelut on luonnollisesti tarkoitus televisioida ja Hearnin mukaan suunnitelmat majoituksen, koronatestauksen ja kaiken oheistoiminnan osalta etenevät hyvää vauhtia.

– Emme vain voi tuoda nyrkkeilyä takaisin jossain pimeässä studiossa. Olemme rakentaneet tuotteemme pintakiillon, seksikkyyden ja draaman pohjalle. Haluamme luoda gladiaattorihenkisen ympäristön, joka ei ainoastaan varmista mukaansatempaavaa katsottavaa, vaan myös ottelijoille puitteet otella parhaalla tasollaan, Hearn toteaa.

Näissä maisemissa nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn aikoo illat järjestää:

 

View this post on Instagram

 

🙏🏽 #FightCamp

A post shared by Eddie Hearn (@eddiehearn) on

Tsekkaa myös: Video: NFL-pelaaja väläytti älytöntä nopeuttaan – heitti syötön talonsa yli, juoksi toiselle puolelle ottamaan kopin

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut