Video: Järjetön pimahdus nyrkkeilyottelussa – ottelija polki kanveesissa maannutta vastustajaa päähän

nyrkkeilijä polki vastustajaa päähän / Pallomeri.net

Bolivian mestaruudesta käyty nyrkkeilyottelu päättyi käsittämättömään kilahdukseen, kun ottelija polki vastustajaansa päähän.

Kokenut Saul Farah on yhä Bolivian raskaan sarjan nyrkkeilymestari, vaikka hänet tyrmättiin. Tämä johtui vastustaja Pedro Tabaresin täysin järjettömästä kilahduksesta, joka tapahtui, ennen kuin ottelu oli ehditty julistaa päättyneeksi.

Tabares yllätti Farahin kipakalla iskulla ottelun kuudennessa erässä ja Farah lysähti kanveesiin. Kaiken piti olla ohi ja Tabaresin olisi tarvinnut vain odottaa luvunlaskua, mutta jokin Tabaresin päässä naksahti pahemman kerran ja hän sekosi totaalisesti.

Tabares laskeutui kanveesiin ja yritti lyödä Farahia lisää. Kun tuomari pääsi väliin, nousi Tabares takaisin pystyyn ja potki sekä polki Farahia päähän useamman kerran, ennen kuin molempien kulmahenkilöt lappasivat kehään ja Tabares saatiin asioihin.

Farah mursi hyökkäyksessä onneksi vain nenänsä, mutta selvisi muuten vammoitta. Tabares diskattiin silmittömän hyökkäyksensä takia ja näin Farah säilyttää mestaruutensa.

Pedro Tabares polki Saul Farahia naamaan ja menetti voittonsa:

Katso myös: Video: Vuoden tyrmäys? – Petru Morari vetäisi täysin älyttömän kierrepotkun GFC:ssä