Video: Nyrkkeilijä kutsui nettitrollaajan kehään – ”ottelu” loppui lyhyeen

Nyrkkeilijä nettitrolli - pallomeri.net

Nyrkkeilijä Gavin Rees sai maaliskuun lopulla tarpeekseen häntä pilkanneesta miehestä, joten hän kutsui tämän tasaamaan tilit nyrkkeilykehään.

Rees oli aikanaan todellinen huipputason nyrkkeilijä, sillä hänen meriiteistään löytyy muun muasssa WBA-liiton ylemmän kevytsarjan maailmanmestaruus.

Hän lopetti nyrkkeiluransa vuonna 2014, mutta eräs mies ei ollut jättänyt entistä mestaria rauhaan vaan oli toistuvasti pilkannut tätä vuosien saatossa Facebookissa.

Rees sai tarpeekseen ja kutsui miehen ottelemaan kanssaan – ja video tapahtumasta kertookin karua kieltään. Ex-maailmanmestari nimittäin ottaa isokokoiselta vastustajaltaan ensin muutamia iskuja tyynen rauhallisesti vastaan. Tämän jälkeen Rees itse antaa nyrkkiensä puhua ja iskee vastustajaansa maksan seutuville tehokkain seurauksin.

Mainos alkaa

Tämä myös päätti ottelun, ainakin jos Reesiin on uskominen.

– Olen sparrannut yhden kerran viimeisen neljän vuoden aikana. Olen jatkuvasti saanut kuraa niskaan Facebookissa tältä törkimykseltä. Kesti 30 sekuntia tukkia hänen suunsa. Mieti ennen kuin alat aukomaan, tämä vanhus ei ole vielä ulkona, Rees kirjoitti julkaisemansa videon yhteyteen viitaten ”Danny Slugiksi” nimittämäänsä vastustajaan.

Nyrkkeilijä Gavin Rees piti oppitunnin:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Reesin Twitter-tilillä.

Tsekkaa myös:

Klassikkovideo: Berliinin nyrkkeilyillassa uskomaton suoritus – tyrmäys ensimmäisellä lyönnillä