Video: Pelottava tilanne New York Yankeesin harjoituksissa – syöttäjä sai kovan lyönnin suoraan päähän

New York Yankeesin syöttäjä Masahiro Tanaka / Pallomeri.net

Baseballin mahtiseura New York Yankeesin harjoituksissa koettiin kauhunhetkiä, kun syöttäjä Masahiro Tanaka sai kovan lyönnin suoraan päähän.

Baseball-liiga MLB:n suurseuroihin kuuluvan New York Yankeesin harjoituksissa tapahtui ikävä onnettomuus, kun Giancarlo Stanton tykitti rajun lyönnin suoraan syöttäjä Masahiro Tanakaa päähän.

Stanton tunnetaan kovana lyöjänä ei Tanaka ehtinyt tekemään elettäkään väistääkseen kovaa vauhtia kohti tullutta palloa. Stanton oli silminnähden järkyttynyt lyöntinsä seurauksista ja vaikutti täysin lamaantuneelta, kun joukkuetoverit ryntäsivät katsomaan kuinka Tanakalle kävi.

Mainos alkaa

Yankeesin henkilöstö oli onneksi hyvin hereillä ja Tanaka sai ensiapua nopeasti ennen kuin hänet vietiin sairaalaan jatkotutkimuksiin.

– Masalla oli aivotärähdykseen viittaavia oireita, jotka ovat sittemmin hävinneet. Hänelle tehtiin liuta testejä ja hän sai niistä puhtaat paperit. Sanoisin, että juuri nyt hän voi hyvin, totesi Yankeesin manageri Aaron Boone ESPN:lle harjoitusten päätteeksi.

Hieman Boonen kommenttien jälkeen Yankees tiedotti, että Tanaka oli päässyt pois sairaalasta.

New York Yankeesin syöttäjä Masahiro Tanaka saa pahan osuman:

Katso myös: Video: Kaksi formulafania keksivät keinon päästä paikan päälle – F1 ihasteli fanien tempausta