NY Red Bullsin pelaaja tykitti pallon päin katsojia – omat fanit estivät anteeksipyynnön ja huusivat solvauksia

Ny Red Bullsin Dru Yearwood

New York Red Bullsin Dru Yearwood mokasi suutuspäissään pahasti ja sai täysin ansaitusti oman joukkueensa fanien vihat niskaansa.

New York Red Bulls hävisi kotonaan Philadelphia Unionille varhain sunnuntaina Suomen aikaa pelatulla MLS-kierroksella maalein 2-0, mutta paljon tulosta suuremman huomion keräsi loppuhetkillä nähty episodi, jonka seurauksena Red Bullsin Dru Yearwood ajettiin kentältä.

Yearwood oli juuri saanut varoituksen, kun hän turhautuneena potkaisi pallon voimalla katsomoon osuen pientä poikaa ja nuorta naista suoraan päähän. Naisen kasvoihin tuli osumasta myös haava.

Yearwood luonnollisesti ymmärsi välittömästi mokanneensa pahasti. Hän yritti mennä katsomoon pyytämään anteeksi uhreiltaan, mutta eräs kotijoukkueen kannattaja astui Yearwoodin tielle, eikä päästänyt häntä uhrien lähelle. Näin Yearwood joutui nolona vain palaamaan takaisin kentälle ottamaan vastaan punaista korttia, joka erotuomarilla oli jo valmiiksi kädessään.

Red Bullsin fanit suuttuivat myös Yearwoodille hänen typerästä tempustaan ja omat fanit huusivat hänelle yhteen ääneen alatyylistä solvausta, joka ei jättänyt fanien kannan suhteen mitään epäselvyyksiä.

NY Red Bulssin Dru Yearwood sai tällä typerällä tempauksellaan sekä ulosajon että omien fanien vihat niskaansa:

Katso myös: Erikoinen näky Kakkosen matsissa – hitsaaja painoi päädyssä muina miehinä hommia koko ottelun ajan