Joukkotappelu puhkesi ensimmäisestä aloituksesta – kaikki kenttäpelaajat mukana

New Jersey NY Rangers joukkotappelu

New York Rangersin ja New Jersey Devilsin ottelu käynnistyi kuumissa merkeissä keskiviikon NHL-kierroksella.

Ottelun avauskiekko putosi jäähän, minkä jälkeen kaikki kenttäpelaajat pudottivat hanskat ja valitsivat tanssiparinsa. Huomio kiinnittyi Matt Rempeen ja Kurtis MacDermidiin, jotka takoivat toisiaan yli minuutin ajan, kunnes miehiltä loppui niin sanotusti bensa ja tuomari tuli väliin.

Joukkotappelun seurauksena kahdeksan miestä lähti suoraan suihkun puolelle ja ainoastaan Rangersin Jimmy Vesey sekä Devilsin Curtis Lazar selvisivät vitosilla.

Tappelun taustalla oli joukkueiden edellinen kohtaaminen, jolloin Rempe kieltäytyi tappelemasta MacDermidin kanssa. Myöhemmin samassa pelissä Rempe taklasi kyynärpäällä Jonas Siegenthaleria neljän ottelun pelikiellon arvoisesti.

Devilsin päävalmentajan Travis Greenin mukaan joukkonahina ei ollut ennalta sovittu. Samoilla linjoilla taisi olla myös Rangers-luotsi Peter Laviolette, joka huuteli Greenin suuntaan painokelvotonta tekstiä tappelun jälkeen.

– Minulla ei ole mitään hajua, miksi Peter oli niin harmissaan. Heidän pelaajansa valmistautuivat tappeluihin ennen peliä. Me kaikki tiedämme, miksi näin tapahtui tänään. Jotakin tapahtui edellisessä pelissä, Green sanoi.

Itse ottelu päättyi Rangersin 4-3-voittoon.

Joukkotappelu valtasi kentän ensimmäisen aloituksen jälkeen:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen B/R Open Icen X-tilillä.


Joukkueet: ,