Video: Uskomatonta taistelua – Rangersin Brendan Lemieux jatkoi vetojen blokkaamista vaikkei pystynyt luistelemaan

Brendan Lemieux New York Rangers / Pallomeri.net

NY Rangersin Brendan Lemieux osoitti uskomatonta taisteluhenkeä, kun hän jatkoi blokkaamista, vaikka ei pystynyt enää luistelemaan.

New York Rangers joutui taipumaan kotikaukalossaan arkkiviholliselleen New Jersey Devilsille niukasti maalein 3-4, mutta oli selvää, ettei tappio jäänyt ainakaan taisteluhengestä kiinni, jos muu joukkue otti vähääkään mallia siitä, mitä Brendan Lemieux iski pöytään.

Lemieux lähti peittämään Devils-pakin laukausta ja sai kovan vedon suoraan oikeaan jalkaansa. Lemieux yritti nousta pystyyn ja jatkaa tilanteen puolustamista, mutta lakosi kivun takia välittömästi takaisin jään pintaan.

Lemieux ei kuitenkaan luovuttanut, vaan naamailmeiden perusteella varsin kovasta tuskasta huolimatta hän punnersi itsensä ylös, loikki yhdellä jalalla takaisin asemiin ja otti uuden kivuliaan blokin samalla jalalla.

Tämän jälkeen kivun takia täysin luistelukykynsä menettänyt Lemieux pääsi räpiköimään jäältä pois. Hulluinta tilanteessa lienee kuitenkin se, että Lemieux oli normaalisti jäällä hänen ketjunsa seuraavassa vaihdossa.

New York Rangersin Brendan Lemieux uhrautuu huikeasti joukkueensa puolesta:

Katso myös: Video: Juhamatti Aaltosen löysä takakarvaus huvittaa somessa – ”Katsokaa, hän antoi kaikkensa”


Joukkueet: