Video: NWSL:ssä kävi vanha kunnon oikeusmurha – Chicagolta ryövättiin huikea maali

Kealia Watt Chicago Red Stars NWSL / Pallomeri.net

NWSL:ssä ei paljon parjattua teknologiaa tunneta, joten Washington-Chicago -ottelussa jouduttiin vanhanaikaisten kysymysten äärelle.

Miesten pääsarjat keräävät jalkapallomaailman huomiosta suurimman osan, joten keskustelu teknologian käytöstä VAR:n myötä on dominoinut jalkapallokeskustelua siitä asti, kun se on käyttöön otettu.

Siksi tuntuukin omituiselta nähdä kovin vanhanaikaiselta tuntuvat tilanne, jossa tuomaristo joutuu silmämääräisesti katsomaan kumpaan suuntaan epäselvä tilanne tuomitaan.

Mainos alkaa

Tällaisen äärelle jouduttiin Yhdysvaltain naisten pääsarja NWSL:ssä, kun Washington Spirit kohtasi Chicago Red Starsin. Ottelun 74. minuutilla Chicagon Kealia Watt pääsi ampumaan rangaistusalueen rajalta laukauksen, joka kierähti komeasti yläriman kautta maaliin ja tuli ulos.

Watt oli varma, että oli juuri tehnyt huikean maalin unelmakudilla, mutta erotuomari sekä avustava erotuomari oli sitä mieltä, että maalia ei ollut syntynyt, vaikka ottelun tv-lähetyksessä nähdyn lähikuvan perusteella näyttää melko selvästi siltä, että pallo kävi kokonaan maaliviivan paremmalla puolella.

Chicagon pelaajat joutuivat nielemään päätöksen, mutta onneksi oikeus toteutui lopulta, sillä Chicago voitti ottelun maalein 1-0.

Tämän kuvan perusteella NWSL:ssä nähtiin oikeusmurha, kun Chicagon maalia ei tuomittu:

Katso myös: Video: Vetinen kenttä yllätti koomisesti – Juventude-kärki ampui pallon upeasti lätäköstä yläpesään