Onnetar hymyili Nurmon Jymylle kahdesti kahteen minuuttiin – yllättävä kompurointi ja jäätävä tuuripomppu

Nurmon Jymy kaksi onnekasta maalia kahteen minuuttiin

Nurmon Jymy iski kaksi erikoista ja perin onnekasta maalia kahteen minuuttiin miesten F-liigan ottelussa OLS:aa vastaan.

Oulun Luistinseura sai tehdä täyden päivätyön viedäkseen voiton Nurmon Jymystä miesten F-liigassa, kun peli kääntyi OLS:lle vasta rankkareilla maalein 5-4, vaikka he johtivatkin ottelua kolmeen otteeseen.

Kun Jymy toisen erän lopulla nousi kahdessa minuutissa kahden maalin takaa tilanteeseen 3-3, oli matkassa myös valtavasti tuuria. Jymyn Oskari Kauppila teki 3-2-kavennusmaalin varsin helposti, kun OLS:n Aapo Rantaniemi menetti yhtäkkiä alimpana miehenä tasapainonsa ja Kauppila pääsi karkaamaan läpiajoon aivan ilmaiseksi.

Mainos alkaa:

Tasoitus maali syntyi minuuttia ja viittäkymmentäkahdeksaa sekuntia myöhemmin, kun matkassa oli vielä enemmän tuuria. Maali näet näki päivänvalon täysin vahingossa, kun Karri Vaaralan huono syöttö muuttuikin yhtäkkiä maaliksi.

Vaaralan syöttö osui Valtteri Parviaisen jalkaan. Pallo kimmahti siitä kaaressa maalia kohti, pomppasi juuri maalivahti Iiro Rantaniemen nokan alla yllättäen tämän pahanpäiväisesti. Näin pallo livahti etukulmasta sisään ja Jymy oli tasoittanut pelin.

OLS meni vielä kerran johtoon, mutta Jymy nousi jälleen tasoihin pelatessaan ilman maalivahtia, kun peliaikaa oli jäljellä enää 51 sekuntia.

Nurmon Jymy iskee kahdesti kahteen minuuttiin ja maaleissa oli melkoisesti tuuria matkassa:

Katso myös: Kimi Räikkönen oli elementissään ja nauratti fanejaan Kiinassa


Joukkueet: