IL: Nuorten SM-liigassa nähtiin pelottava tilanne – pelaaja menetti tajuntansa vaihtopenkillä

IL: Nuorten SM-liigassa nähtiin pelottava tilanne – pelaaja menetti tajuntansa vaihtopenkillä

Nuorten SM-liigassa koettiin sunnuntaina todella pelottavia hetkiä, kun TUTO Hockeyn Justus Haavanlammi menetti tajuntansa vaihtopenkillä. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Kaikki sai alkunsa toisen erän loppupuolella, kun Haavanlammi taklattiin rajusti laitaan. Tuomaristo ei tilanteesta jäähyä viheltänyt, vaan peli sai jatkua. TUTO-kapteeni pääsi luistelemaan vaihtopenkin puolelle, missä käynnistyi dramaattiset minuutit.

Nimittäin Haavanlammi menetti tajuntansa istuessaan vaihtopenkillä. Vaikka vierasjoukkueen pelaajista ja valmennus viittelöi peliä poikki, niin kaukalossa homma sai jatkua. Tuomaristo puuttui tilanteeseen vasta, kun TUTOn valmentaja Elmo Aittola heti fläppitaulunsa jäälle

– Tuton pelaajat alkoivat viittelöidä ja huutaa tuomaristolle saadakseen pelin poikki, sillä taklattu pelaaja oli menettänyt tajuntansa vaihtoaitiossa pari minuuttia myöhemmin. Koska peliä ei katkaistu, heitti Tuton valmentaja Elmo Aittola myös fläppitaulun jäälle saadakseen pelin poikki, katsoja kertoo Iltalehdelle.

Haavanlammi jouduttiin kuljettamaan ambulanssilla sairaalaan jatkohoitoon. Nuorukaisen tilasta ei ole vielä saatu tarkempaa tietoa, joten täytyy toivoa, että vakavammilta vammoilta vältyttäisiin.

Kaiken kukkuraksi tuomaristo päätti rangaista Aittolaa 2o minuutin käytösrangaistuksella, vaikkakin päävalmentajalla ei oikeastaan ollut muuta mahdollisuutta, koska peliä ei huutelusta huolimatta saatu keskeytettyä.

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut