Nuorten Leijonien hyökkääjä soitti radioon – ”Rullattiin äijien kanssa takareidet auki”

Nuorten Leijonien hyökkääjä soitti radioon – ”Rullattiin äijien kanssa takareidet auki”

Nuorten Leijonien riveissä maailmanmestaruuden voittanut Samuli Vainionpää soitti suoraan radiolähetykseen ja kertoi fiilikset suoraan juhlista.

FUN Tampere -radio sai todellisen yllätysvieraan linjoille tiistaina, kun Ilvestä edustava Vainionpää antoi juhlaraporttinsa kuulijoille. Hyökkääjän humoristisesta haastattelusta ei ainakaan jäänyt epäselväksi se, että oliko juhlissa ollut hauskaa. Vainionpää nyt tuskin faktoja löi tiskiin, mutta koomisuutta kertomuksesta ei ainakaan puuttunut.

– Täällä ollaan leijonalaumalla, lepäillään Presidentti-hotellissa, Vainionpää aloitti haastattelun.

– Joukkueella kokoonnuttiin tuossa aulaa kymmenen aikaan illalla. Otettiin foamrollerit kaikki siihen ja rullattiin äijien kanssa takareidet auki. Oli vähän kireinä kisojen jäljiltä. Otettiin siinä sitten vielä proteiinijuomat. Kakko otti vaniljan, kun se ei oikein tosta suklaasta tykkää, Vainionpää väritteli tamperelaisittain.

Vainionpää ainakin kovin uskotteli, että juhlissa on ollut rauhallinen meno eikä legendaksi muodostuneita juhlatemppuja ole nähty.

– Ei täällä enää ollijokisia ole, että vedettäisiin sigge suussa ja punaiset lasit päässä. Täällä vaan rullaillaan takareidet auki, Nuorten Leijonien riveissä MM-kultaa juhlinut Vainionpää heitti FUN Tampereen haastattelussa.

Kokonaisuudessaan radiohaastattelun pääset kuuntelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut