Nuorten Leijonien kapteenisto selvillä – Aarne Talvitie saa C-kirjaimen rintaan

Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat Lassi Thomson Leijonien kapteenisto Nuoret Leijonat Henri Jokiharju ulkoilmapeli Leijonien Suomi-Leijonat venäjä-suomi Leijonat U20 -Pallomeri.net_

Nuorten Leijonien kapteenisto U20 MM-kisoihin on selvillä, sillä C-kirjainta turnauksessa kantaa hyökkääjä Aarne Talvitie.

Espoon Bluesissa kiekko-oppinsa saanut Talvitie siirtyi täksi kaudeksi Yhdysvaltojen yliopistosarjaan, jossa 17 ottelussa on syntynyt 16 tehopistettä. Talvitielle alle 20-vuotiaiden MM-kisat ovat uran ensimmäiset. Talvitie ei ole kuitenkaan ensimmäistä kertaa kapteenina, sillä hyökkääjä toimi U18-joukkueen kapteenina vuoden 2017 MM-kisoissa.

Nuorten Leijonien apukapteeneina toimivat Henri Jokiharju ja Urho Vaakanainen. Puolustajat liittyivät joukkueen matkaan NHL:stä, joten nuorukaisilta löytyy jo kokemusta maailman parhaasta kiekkosarjasta.

Sekä Jokiharju että Vaakanainen olivat jo mukana viime talvena, kun U20-joukkueen matka päättyi MM-kisojen puolivälieriin. Näin ollen puolustajilta löytyy varmasti valtavasti motivaatiota näyttää, että myös tulosta tulee.

Mainos alkaa

Nuorten Leijonien kapteenisto MM-kisoihin

Lue myös: Nuorten jääkiekon U20 MM-kisat – otteluohjelma ja aikataulut


Joukkueet: